Om oss

Six Scandinavia AS ble etablert i 2010 og tilbyr spennende, nyttige og smarte produkter som skal gjøre hverdagen enklere, både hjemme, på arbeidsplassen eller ferie/fritid. Vi holder til i den trivelige byen Drøbak og vårt motto er «Alt for kunden». 

Høsten 2016 stiftet vi bekjentskap med Cable Clamp, Mega Clamp og Cable Click. Etter introduksjonen i 2017 var tilbakemeldingene fra kundene entydig: Genialt!

 

Six Scandinavia AS representerer produsenten i hele Europa og vi er allerede representert med forhandlere og grossister i Norge, Sverige og Danmark.

Vi har i flere år vært importør av Wine Away – et amerikansk utviklet naturlig preparat for fjerning av bl.a. rødvinsflekker på klær, tekstiler, tepper etc. Wine Away ble testet av «TV2-hjelper deg» i februar 2020 og ble kåret som det mest effektive produktet for fjerning av rødvinsflekker på klær! Vi er eneimportør av Wine Away i Skandinavia.

Vi er hele tiden på utkikk etter nye, smarte og nyttige produkter og besøker derfor mange forskjellige innkjøpsmesser for å få inspirasjon og ideer. Har du forslag eller innspill til interessante produkter må du gjerne kontakte oss!